joi, 17 iulie 2014

Carti pentru copii

Zilele astea citeam la Anca un articol despre doua carti minunate cumparate pentru fetita ei, iar la comentarii am gasit numai recomandari de carti cu adevarat deosebite pentru copii, pe care am in vedere sa le iau cat de curand. Eu sunt clienta fidela a librariilor online, asa ca mereu strecor, pe langa cartile mele, si cateva pentru micii mei. Cred ca daca ar fi dupa mine as lua multe de tot dar bugetul e buget, si nu e nelimitat din pacate.

Printre cartile cele mai iubite de Matei, care are aproape 4 ani, sunt cele de mai jos. Teodora e incantata mai mult de poze inca, dar vine si vremea cand va avea rabdare sa asculte si lectura. Ea invata insa usor versuri si am observat ca le plac foarte mult povestile in versuri.

colectia ANDREEA de la ed.Crisan

cu o grafica si o calitate a paginii de exceptie

Povesti instelate, ed.Girasol- ideale de la varsta de 1 an. Matei nici acum nu le-a uitat :)

eu sunt indragostita de imaginile si culorile din carticelele astea

Povestioarele de Craciun ale lui Wolf, care sunt citite in orice anotimp, in fiecare zi/seara

Colectia PIXI, multe dintre carticele fiind rupte de atata rasfoit (Teo e fan Pixi)

sunt micute si usor de urmarit firul povestii pentru ca pozele vorbesc de la sine

carticele lui Leon Magdan, cu invataturi morale tare frumoase si pe intelesul copiilor, mai ales de la 4 ani in susDin cetatea lui Eu imparat in cetatea lui TU imparat - potrivit de la 5-6 ani as spune. 

Pesonajele poarta numele unor virturi sau a unor trasaturi de caracter negative: Maniosul, Smerenia, Seninatate, Marinimosul...

lui Matei mai mult i-o repovestesc pe scurt si el urmareste imaginile

Mandria- regina cetatii lui Eu

Alte 365 povesti, de la ed.Litera- cumparata chiar zi. E tare tare frumoasa si contine cate o poveste pt fiecare zi a anului, dar copilul nu cred ca se va multumi cu una singura :)

Cartea are 192 pagini, nu lucioase, dar groase si rezistente la manevrat fara prea mare grija uneori din partea celor mici.

imaginile sunt delicioase

RIDICHEA URISA, ed.Eduard, declarata cea mai citita carte de mami si tati in ultima luna, si invatata toata pe de rost de Matei, si chiar de Teo

calitatea paginilor si a imaginilor foarte buna

colectia cartilor de colorat de la Ed.Unicart, care contin si povestile pe scurt

mie mi s-au parut cele mai frumoase carti de povesti-de colorat din toate cate am gasit pana acum. La Libris.ro sunt 2.5 lei bucata.:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru vizită! O zi cu soare!