sâmbătă, 1 februarie 2014

Ganduri frumoase la inceput de februarie

Iubește-l pe acela ce nu te înțelege. Mângâie-l pe acela ce te rănește. Respectă-l pe cel nerespectuos. Luminează-l pe cel ce trăiește în întuneric. Dăruiește celui egoist. Oferă-i pace celui ce trăiește în război. Nu lăsa niciodată ca temerile sau comportamentele celorlalți față de tine să-ți influențeze comportamentul tău față de ei. Fii un model de lumină și de bunătate pentru ceilalți! Nu lăsa niciodată durerile trecutului să te îndepărteze de oamenii dragi sufletului tău. Eliberează trecutul și bucură-te de un prezent luminos cu toți cei dragi ție.

 foto: google.com

Prea frig, prea cald, prea plouă, prea ninge, prea devreme, prea târziu, prea mult, prea puțin, prea ușor, prea greu, prea frumos, prea urât, prea toamnă, prea iarnă… de fapt, e prea VIAȚĂ, oameni dragi… și ar trebui să ne bucurăm de toate aceste prea-uri… și să trăim cu prea bucurie, să fie prea pace, prea recunoștință, prea iubire… putem, avem șanse, avem totul în noi, în inimile noastre prea pline cu dragoste, cu forță, cu frumos…Binecuvântată fie această zi, fie ca eu să o fac specială în vreun fel.
Binecuvântată fie viaţa mea, fie ca eu să o tratez cu dragoste şi grijă.
Binecuvântaţi să fie toţi oamenii, fie ca eu să văd bunătatea în fiecare.
Binecuvântată fie natura, fie ca eu să îi observ frumuseţea şi minunăţiile.
Binecuvântat fie adevărul, fie ca el să-mi fie mereu cel mai bun prieten.

preluare text de la http://luminapentrucandeladinsuflet.wordpress.com/


3 comentarii:

  1. Ce ganduri frumoase! Daca am putea fi mai plini de bunatate si dragoste...

    RăspundețiȘtergere
  2. Si pentru ca am vazut poza cu crinul...cand am fost in Santorini, cele mai sabatice si aride dealuri erau pline de crini albi - aveau tulpina scurta si muuulte flori pe ea...erau chiar "crinii campului" .

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, Anca, de am putea albi gandurile, asa, precum acei crini, cred ca am facut un mare pas....

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizită! O zi cu soare!