joi, 23 ianuarie 2014

Darul cu carti

Cine ar fi crezut ca de la o simpla intrebare din  leapsa despre carti va iesi o bucurie....La una din intrebarile de acolo, despre ultima carte cumparata/primita, am raspuns pe langa titlul cartii cumparate si faptul ca de obicei cumpar si nu prea primesc carti, mai deloc chiar...:) Si, ce comentarii sa primesc? Cum ca doua persoane, necunoscute, desi de Nicol stiam de pe blogul ei, vor sa imi daruiasca niste carti. Ce bucurie, dar insotita de o oarecare stinghereala in a trimite adresa mea postala.

Dar, m-am gandit asa...daca eu as dori sa ofer ceva, orice ar fi acel ceva, mi-ar parea rau sa nu fiu lasata. Asa ca am trimis adresa si am asteptat cu mare bucurie.

Azi am primit avizul si am dat fuga la posta sa vad primul dar, de la Adina, din Cluj Napoca...iar Cluj, iar orasul meu drag. Mare mi-a fost surpriza sa vad 3 frumoase carti, toate pe "gustul meu literar". Din pacate, am ceva probleme cu aparatul foto si nu le pot face fotografii.

Asadar, cartile primite sunt acestea:

      Sf. Efrem e un sfant drag mie, dar nu am citit prea multe despre el, desi mi-am promis ca o voi face...Iata ca Adina mi-a dat prilejul si ii multumesc. Stiu ca undeva in Bucuresti este o icoana a sfantului ce izvoraste mir din belsug si face minuni multe multe.


Stilul de a scrie al parintelui Savatie Bastovoi, de a spune mereu lucrurilor pe nume, mi-a placut dintotdeauna, dar pana acum l-am citit doar pe net. Cartea aceasta mi-o doresc de mult, dar pana acum am tot amanat, poate pentru ca trebuia sa o primesc. Abia astept sa ii vina randul.:)


Despre acesta carte auzisem, o vazusem in librarie, insa nu am rasfoit-o nici macar putin. Azi, insa, am citit un fragment si imi place tare mult. Povesteste despre viata si trairile unui grec, Anastasie Malamas, cu viata imbunatatita si cuprinde si sfaturi pe diverse teme.

Adina, multumesc, si sper sa iti pot intoarce cumva darul primit.:)

Un comentariu:

  1. Ce mă bucur de darul tău! Sunt minunate toate! "Ca aurul in topitoare" e o carte care pe mine m-a întărit mult. Fericiti cei curaţi cu inima...

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizită! O zi cu soare!