marți, 10 decembrie 2013

Bucurii

Ieri am ieşit o fugă cu treburi prin oraş. A fost destul de călduţ afară, spre deosebire de azi, când e ger, dar ninge tare frumos...:)

Aşa că, am mers la poştă să ridic pachetul de la Eurolibris, cu cartea lui Tony Wolf, Povestiri de Crăciun. E minunată. Matei a stat cu ea în braţe de pe la 6 seara şi până a adormit, pe la 10....Şi i-am tot citit din cărticelele mici minunate. Chiar e o carte ce merită să se afle într-o casă cu copii, în perioada sărbătorilor de iarnă.


"De la 1 decembrie si pana in noaptea sosirii lui Mos Craciun, cele 24 de carticele deapana cate o povestire pe zi, o povestire de citit celor mici.
Cu snururile lor aurii, carticelele sunt bune si de aninat in brad, printre globuri, bomboane si beteala, facandu-l sa arate minunat la venirea Mosului!"Şi tot după treburi prin oraş am văzut că s-a deschis Târgul brazilor de Crăciun la Carrefour. Am mers să vedem ce şi cum.....Şi ne-am îndrăgostit de unul, din Danemarca, că româneşti nu erau, tare frumos şi bogat în coroană, aşa că a mers cu noi acasă. Deocamdată stă la rece în balcon, dar sâmbătă aducem podoabele de la părinţi din depozit şi duminică vom avea brăduţul împodobit. Teodora sper să fie cuminţică şi, în curiozitatea ei, să nu-l distrugă.


Abia aştept seara de Ajun, cu colindători mici la uşă, cu luminiţe în brad, miros de portocale în toată casa şi urechiuşe atente la povestioarele de Crăciun.:)

2 comentarii:

  1. Vai ce carte faina! Am sa o caut si eu! Braduti tot din import am vazut frumosi (partea buna e ca ii taie altii nu noi si sigur sunt din platatii care se innoiesc dupa un plan). Noi am facut sambata un brad artificial pe care l-a ornat fetita aproape singura (cu globuri in partea de jos:D doar) puse cate 5-6 pe aceeasi crenguta. Bradutul adevarat si eu sper sa ma lase sa pun si mai sus globuri. Va doresc din suflet un ajun de poveste!

    RăspundețiȘtergere
  2. Anca, din prea plinul inimii ei a pus multe globuri pe aceeasi crenguta, stie ea ca doar impreuna e mai bine, asa ca a pus muuulte, sa fie toate impreuna.:) Si voua va doresc un ajun de poveste, pentru ca meritati cu adevarat! Asa ma bucur pentru voi, nici nu stii!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizită! O zi cu soare!