vineri, 29 noiembrie 2013

Gata....a venit!

De când aşteptăm fulgii de nea......Şi iată că au venit.  Iarnă e deja de vreo 3 zile la noi, cu frig cumplit, temperaturi cu minus, dar fără nici un pic de zăpadă.

Deşi azi m-am trezit mai rău ca în ultimele 5 zile, dimineaţă pe la 8, în drum spre farmacie, ceva fulgişori, mai mult a burniţă semănau, se jucau în faţa mea, dar nu speram să vedem mai mult de atât. Ajunsă acasă, îngheţată şi cu o sacoşă de remedii, care mai de care mai homeopate, jocul se transformase deja în ninsoare în toată regula.

Matei, bucuros din cale-afară: Mamiiiii, niiingeeee! Mergem afarăăăăă!

Cum să strici bucuria unui copil care aşteaptă de mult să facă om de zapadă! Dar pentru că suntem toţi foarte, foarte răciţi, i-am explicat că nu putem face bulgări până nu trec năsucurile de tot! Aşa că, s-a mulţumit prin a privi la fereastră fulgii, lângă Teodora!

A fost frumos! O bucurie pe care o simţi la orice vârstă ai avea sau oricât de răcit ai fi!:)


4 comentarii:

 1. Sanatate! E minunat cand ninge, chiar si la sfarsitul iernii , de fiecare data imi dau lacrimile de fericire. Este un moment magic...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Anca, multumim! Si eu simt la fel de fiecare data, si vreo 5 minute nu plec de la geam. Cred ca la fel va fi si cand oi avea vreo 60 de ani:)

   Ștergere
 2. Uf, omul de zapada.... tata ne facea in fiecare an un om de zapada mare cit el in curte la bunica! Avea la treaba, dar nu era nevoie sa-l rugam de doua ori sa ne faca. Lasa totul si punea mina pe lopata si se apuca de omusor! Astea da amintiri! Mi-a dor de acele vremuri si mi-e dor de citiva fulgi! :)

  RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizită! O zi cu soare!