miercuri, 3 aprilie 2013

De noi depinde o inimă




Oamenii din viețile noastre sunt darurile pe care Divinitatea ni le oferă ca sa putem sa creștem întru lumină. Fiecărui om ce ne trece prin viață- ar trebui să-i mulțumim că există, ca ne ajută să ne apropiem de ceea ce înseamnâă mântuirea noastră. Dar asta presupune în primul rând să întelegem faptele noastre în raport de oameni, precum și rolul oamenilor în raport cu noi.
Orice întâlnire dintre oameni este un rost divin si face parte din aceasta taină care este viața noastră. Unii semeni vin să ne ajute, ații vin ca să-i ajutăm, iar aceasta se realizează doar prin interacțiunea noastră. Inimile noastre știu totul, cunosc totul, numai egoismul noastre se bagă să schimbe realitatea, transformă totul in tragedii de nepășit. Orice om vine să-i dăruim iubire...sau să dăruiască iubire..Când nu putem, avem nevoie de timp ca să reușim, iar acest timp înseamnă o cale mai grea de urmat și implică suferință.
Viata este considerata cel mai mare dar oferit de divinitate unii dintre noi stim sa o pretuim iar altii ne batem joc de ea. Sa ne inchipuim pentru cateva clipe ca am lupta pentru fiecare minut din viata noastra ca poate in ora urmatoare nu am mai putea fi. 

Prin acest experiment zilnic trece si Catalin Adrian Petrache un tanar de 23 de ani, student la Teologie, din Ramnicul Sarat care sufera de o malformatie grava la inima fiind diagnosticat cu bicuspidie aortică cu ectazie de aortă la inel şi sinusuri valsalva, regurgitare tricuspidiană severă. 

Pentru Catalin fiecare minut conteaza si traieste cu clipa ca nu se poate opera la timp si traieste cu drama ca maine nu s-ar mai putea trezi. Pentru a trece peste aceste clipe de grea incercare Catalin are nevoie de 5000 de euro. Suma este necesara pentru a putea fi operat pe cord deschis la Spitalul Fundeni. Suma de 5000 de euro pentru unii reprezinta o vacanta sau o excursie de doua zile.In schimb pentru Catalin reprezinta o noua sansa la VIATA.
Singura lui speranta ramane in Bunul Dumnezeu si in noi. Noi care sunt sigur ca am putea face o minune in VIATA lui Catalin Adrian.Sa oferim fiecare cat de putin din putinul nostru pentru a face o minune si pentru a oferi cel mai frumos dar: VIATA. (http://sansapentrucatalin.blogspot.ro)

Cei care doresc sa-l ajute pe Catalin o pot face donand in urmatoarele conturi:
Titular Petrache Steluta

BCR Rm Sarat jud Buzau.

Cod IBAN:

RO 16 RNCB0097060247070002- LEI

RO86 RNCB 0097060247070003- EURO

076 360 47 69

La 26.03.2013 erau adunaţi 600 lei din necesarul de 20000 lei!
Să-i dăm şansa să se roage şi pentru noi, cei ce l-am ajutat, atunci când va fi preot al sfântului altar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru vizită! O zi cu soare!