duminică, 17 martie 2013

Post cu folos

Urmează o perioadă importantă în viaţa noastră, mai îndelungată sau mai puţin îndelungată, mai uşoară sau mai grea, mai cu folos sau cu mai puţin folos, depinde de fiecare dintre noi....Postul Sfintelor Paşti.

Să avem post uşor şi să citim din când în când cuvintele pline de dragoste şi mângâiere, de binecuvântare ale Părintelui Paisie Olaru, care să ne însoţească mereu, mai ales în clipele mai grele ale noastre:

„Domnul Dumnezeu, Preamilostivul, să vă binecuvinteze, Domnul să vă ajute, Domnul să vă miluiască, Domnul să vă păzească de tot răul, Domnul să vă umple de bucurie duhovnicească, Domnul ca un bun şi iubitor de oameni să vă ierte de păcate şi în ceruri cu drepţii să vă păzească.
Binecuvintează, Doamne, pe robii Tăi aceştia şi rugăciunea lor, şi dragostea lor, şi credinţa lor, şi bucuria lor, şi smerenia lor, şi răbdarea lor.
Binecuvintează, Doamne, osteneala lor, şi căsuţa lor, şi pâinea lor, şi copiii lor, şi viaţa lor şi cu sfârşit bun îi miluieşte, iar dincolo, la ziua Judecaţii, un colţişor de rai le dăruieşte, că binecuvântat eşti în vecii vecilor. Amin!”


3 comentarii:

Multumesc pentru vizită! O zi cu soare!