luni, 28 ianuarie 2013

Soţul - cealaltă jumătate a verighetei (2)

"Oricat de simplu ar parea, a trata bine un sot este o parte componenta a Regulei de Aur. In loc sa te gandesti la ceea ce nu primesti si sa te transformi intr-o luptatoare pentru putere (ceri mai mult si il dai la o parte pe el cu ostilitate), incearca sa ii oferi ceva din ceea ce iti place si tie. Priveste viata si din perspectiva lui. Nu-ti va dauna daca vii si ii spui cat de mult apreciezi faptul ca munceste atat de mult pentru a intretine familia, in loc sa te plangi ca a intarziat la masa."

Barbatii sunt oameni de actiune si nu le place sa fie mereu pusi sa isi marturiseasca sentimentele, impotriva vointei lor. Iata ce spune autoare in alte cateva randuri:

" Daca sotul tau nu spune ceea ce ai vrea tu, pentru ca te-ai uitat la prea multe telenovele, ar trebui sa urmaresti ceea ce face. Cand curata gheata de pe parbrizul masinii tale, asta ESTE o dovada de iubire. Actiunea reprezinta modul in care comunica barbatii. Cand suna la service-ul auto din timp, cand pleaca de la serviciu ziua in amiaza mare sa fie cu tine acolo si sa urmareasca cum schimba mecanicii cauciucurile masinii tale, fara sa ii fi spus tu sa faca asta.......asta ESTE  iar o dovada de dragoste."

Barbatii nu numai ca au ca forma de comunicare actiunea si forta fizica, dar tot asa primesc si mesajele de iubire. "Cand o sotie se lipeste de el, chiar daca e obosita si epuizata dupa o zi grea, barbatul primeste mesajul ca e iubit, apreciat si acceptat."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru vizită! O zi cu soare!