luni, 21 ianuarie 2013

Să fim prezenţi
Oricând. Oriunde.
Suntem la serviciu, cu probleme ce par să nu se poată rezolva....Doamne ajută-mi!
Suntem acasă cu copiii, poate chiar multi copii, toti cer cate ceva, noi avem de facut in acelasi timp ceva urgent...Doamne ajuta-ma sa le descurc!
Suntem in vizita la cineva, poate nu ne convin anumite lucruri....Doamne ajuta-ma sa vad binele si nu raul!
Suntem in necaz, boala, suparare....Doamne nu le lua de la mine, ci ajuta-ma sa le port fara sa cartesc!
Suntem suparati in casnicie....Doamne ajuta-ma sa fac eu primul pas spre iertare. Doamne ajuta-ma sa il vad ca la inceputul relatiei noastre!
Suntem certati cu careva.....Doamne alungă-mi norii de gânduri negre!
Suntem ingrijorati pentru ziua de maine....Doamne ajuta-ma sa cred totul se afla oricum in mana ta protectoare, deci va fi bine!

"Nu te ingrijora pentru ziua de mâine, Dumnezeu se află deja acolo!" 

Ne este bine. Suntem sanatosi cu toti ai nostri, si nu in spital, in perfuzii; avem o familie frumoasa, si nu suntem singuri, ai nimanui; avem parinti la care sa mergem in vizita, si nu la mormant; avem o casa unde sa locuim, si nu stam in strada; avem caldura in casa, si nu induram frig; avem bucate pe masa, si nu cersim hrana; avem hainute de imbracat, si nu umblam desculti si fara haina; avem un venit lunar, din care sa platim toate cele; avem libertatea de a ne ruga, de a merge la biserica, si nu suntem urmariti, opriti, persecutati; avem pace in tara, si nu ne traim cu bombardamente in jur.......Doamne, MULTUMESC pentru tot si toate!

Un comentariu:

Multumesc pentru vizită! O zi cu soare!