vineri, 25 ianuarie 2013

Remediu

Zile care trec greu, cu o raceala ce nu mai trece, nici cu alopate, nici cu naturiste. Fetiţă mică cu dintisori pe cale sa iasă, dar care ne "dor" pe toti din casa.:)Copil Matei dornic de joaca, mai ales afara, dar mai greu pe cod portocaliu.

Asa ca, stam in casa la caldura, inventam fel si fel de jocurele, facem rulouri cu măr si scortisoară si bem ceai cald cu lămâie multă, doar doar scapam de raceala şi dureri de gât rezistente la orice fel de propolis si alte remedii.


Oricum, m-am convins pentru a nustiucâtaoara, ca "o răceală netratată trece in 7 zile, iar o răceală tratată trece într-o săptămână". Of!

6 comentarii:

 1. Întâi de toate, sănătate multă şi întremare cât mai grabnică!
  Apoi, ţin să-ţi spun că am poftit la cornuleţele tale şi parcă şi aroma ceaiului am simţit-o în nări după o zi de alergătură...:) La noi nu e cod de niciun fel, însă azi dimineaţă abia am păşit prin zăpada grea de apă aşternută peste noapte. Peste 10-15 centimetri de zăpadă încetineşte orice mers, oricât de sprinten ar fi el! Aşa că-i mult mai bine la căldurică - cu toate că nici prin zăpadă n-a fost rău, mai ales că la ora în care m-am avântat prin ea răspândea o lumină absolut minunată, în concurenţă cu cea a zorilor...:)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc, Mariana, de mesajul tau, cald ca intotdeauna, chiar si prin zapada.:) Te astept la SV la cornulete!

   Ștergere
 2. Ce mi-a plăcut aia cu dinţişorii care vă dor pe toţi din casă :) Sănătate multă!

  RăspundețiȘtergere
 3. Claudia, sa mergeti cu pasi repezi spre sanatate!Si lu Mateut saracul ca el e mic si nu stie.
  Cornuletele tale arata super apetisante! :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Corina, multam frumos!Macar remedii din astea apetisante sa incerc poate trece raceala asta!

   Ștergere

Multumesc pentru vizită! O zi cu soare!